Vrolijk Kozijnen
Opties


Hout look verbinding

 


Het is mogelijk om bij de K-VISION kozijnen een rechte hoekverbindingen toe te passen. Door op deze manier het kozijn te maken krijg je de zogenoemde houtverbinding look, deze wordt afgekort met de term HVL-verbinding.


Aan de buitenzijde wordt een rechte verbinding gemaakt, zodat het kunststof kozijn de uitstraling krijgt van een houten kozijn. 


Kunststof met de uitstraling van houten kozijnen

In het verleden werden kunststof kozijnen altijd uitgevoerd met een schuine hoekverbinding aan de buitenzijde.

De ontwikkelingen in de kunststof kozijnenbranche gaan echter steeds door en het is sinds enige tijd ook mogelijk om de kozijnen aan de buitenzijde uit te voeren met rechte hoekverbindingen waadoor het kunststof kozijn de uitstraling van houten kozijnen nog meer benadert !

Kleur aan de binnenzijdeDe matsatijnen afwerking zorgt voor een chique uitstraling, zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde.  Het kozijn ziet er natuurlijk uit en voelt natuurlijk aan. Zo heeft u kunststof kozijnen nog nooit gezien. De binnenkant kan in de basiskleuren wit (RAL 9016) en crème (RAL 9001) geleverd worden. Kleur aan de buitenzijdeMiddels een Renolitfolie wordt het profiel van een kleurlaag voorzien. Deze toplaag is verkrijgbaar in vele kleuren en met een nerf structuur.
Renolitfolie is UV-bestendig en kleurecht en kent een garantie van 10 jaar.


Door de vele kleurcombinaties krijgt het kozijn, en daarmee een gebouw of een woning een eigen gezicht. Denkt u ook eens aan een andere kleur voor de draaidelen. 


Veiligheid hang en sluitwerkRamen en deuren vormen een zwakteplek in onze woning. Dit zijn plaatsen waar een inbreker gemakkelijker naar binnen kan komen.

Om die reden zorgen we er dan ook altijd voor dat onze woning goed beveiligd is en dat inbrekers geen kans maken


Alle deuren zijn voorzien van inbraakwerende 3-puntsluiting waardoor dieven en inbrekers het extra moeilijk wordt gemaakt.

Naast een veilige deur hebt u met onze kunststof deuren ook een deur die geen tocht doorlaat. De afdichting bevindt zich namelijk zowel op de deur als op het kozijn. Geen koude gangen en hallen meer dus.


Wanneer hang en sluitwerk voldoende inbraakwerend is, mag het sterren dragen.

Het aantal sterren geeft de inbraakwerendheid aan.

☆  Eén ster: standaard inbraakwerend


Producten met één ster worden beschouwd als niet-zelfstandig inbraakwerend; d.w.z. dat deze moeten worden toegepast in combinatie met tenminste één ander gelijkwaardig of sterker goedgekeurd product. Afhankelijk van het totaal aantal sterren mag in dat geval worden verwacht dat het binnendringen door inbrekers via hang- of sluitzijde drie tot vijf minuten wordt vertraagd (de hangzijde is de scharnierzijde van de deur, de sluitzijde de zijde van het slot).


☆ ☆ Twee sterren: zwaar inbraakwerend


Producten met twee sterren kunnen zelfstandig worden toegepast. Ze kunnen het binnendringen van inbrekers minstens drie minuten vertragen.


☆ ☆ ☆ Drie sterren: extra zwaar inbraakwerend


Vanzelfsprekend kunnen ook producten met drie sterren zelfstandig worden toegepast. Ze kunnen het binnendringen van inbrekers minstens 5 minuten vertragen.