Vrolijk Kozijnen
Deuren

Deuren

Soorten deuren

Voordeuren


Het visitiekaartje van de woning in veel verschilldende soorten verkrijgbaar. 

Stolpstel/draaikiep deuren


ideaal als verhuisraam of balkondeur. perfect voor extra ventilatie in de woning. 

Hefschuifpui


uw tuin bij de woonkamer betrekken. bekijk nu de soorten schuifpuien.

Voordeuren


Een deur is het visitekaartje van uw huis. Het eerste wat uw gasten zien. Een nieuwe buitendeur moet voor elk huis uniek zijn en passen bij de woning. Welke deur kiest u? Wordt het strak, modern, authentiek, neutraal of opvallend?


Net als kunststof kozijnen, hebben kunststof deuren een hoge isolatiewaarde. Dit betekent dat de warmte in de winter lekker binnen blijft en in de zomer juist buiten.


Als je kiest voor een kunststof deur met het juiste deurbeslag dan weet je bijna zeker dat inbrekers geen kans hebben. De scharnieren, sloten en de klinken zijn namelijk heel goed verwerkt in het kozijn. Combineer dit met een goed cilinderslot en je kunt het huis met een veilig gevoel achterlaten.

Stolpstel deuren


Stolpdeuren bestaan uit twee te openen deuren naast elkaar zonder middenstijl in het midden. Het is als het ware een groter kozijn, met daarin twee deuren die openslaan. Als de deuren sluiten, sluiten ze in het midden tegen elkaar. Daar wordt een zogenaamde stolpnaald gebruikt voor de afdichting tegen vocht en tocht. Een stolpstel kom je veel tegen in jaren30 woningen, maar tegenwoordig worden ze tijdens woningrenovaties ook veel toegepast in diverse stijlen huizen.


Draai-kiep deuren


Draaikiep deuren zijn erg populair, omdat ze functioneel zijn. De deur  kan volledig open gedraaid of gekiept worden voor ventilatie. Kunststof draaikiepdeuren zijn net zo functioneel als draaikiepramen en een uitstekende oplossing voor de toelating van extra zon én frisse lucht in je huis. Net als draaikiepramen kun je draaikiepdeuren open zetten door de deur naar binnen te draaien, maar je kunt ook ventileren door de deur te kiepen. Dit maakt de draaikiepdeuren erg geschikt als balkondeur.

Hefschuifpuien


Hefschuifpuien hebben een strakke uitstraling, zijn energiebesparend en innovatief. Door de grote deuren en het glas oppervlak komt er veel licht de ruimte binnen. De bijna drempelloze vloeraansluiting heft het verschil tussen binnen en buiten op. De schuifsystemen zijn gemakkelijk in gebruik en lopen erg soepel.


Als de deur gesloten is heb je een perfecte wind- en waterdichtheid. Door de grote deurelementen oogt de ruimte vaak ook een stuk groter. Ook de schuifpuien zijn leverbaar in alle kleuren.