SKG keurmerk

SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw en is een onafhankelijke instantie die hang- en sluitwerk test op sterkte en duurzaamheid. Wanneer hang en sluitwerk voldoende inbraakwerend is, mag het sterren dragen. Het aantal sterren geeft de inbraakwerendheid aan.

Ramen en deuren vormen een zwakteplek in onze woning. Dit zijn plaatsen waar een inbreker gemakkelijker naar binnen kan komen. Om die reden zorgen we er dan ook altijd voor dat onze woning goed beveiligd is en dat inbrekers geen kans maken

SKG Classificaties


  • Eén ster: standaard inbraakwerend


Producten met één ster worden beschouwd als niet-zelfstandig inbraakwerend; d.w.z. dat deze moeten worden toegepast in combinatie met tenminste één ander gelijkwaardig of sterker goedgekeurd product. Afhankelijk van het totaal aantal sterren mag in dat geval worden verwacht dat het binnendringen door inbrekers via hang- of sluitzijde drie tot vijf minuten wordt vertraagd (de hangzijde is de scharnierzijde van de deur, de sluitzijde de zijde van het slot).


  • Twee sterren: zwaar inbraakwerend


Producten met twee sterren kunnen zelfstandig worden toegepast. Ze kunnen het binnendringen van inbrekers minstens drie minuten vertragen.


  • Drie sterren: extra zwaar inbraakwerend


Vanzelfsprekend kunnen ook producten met drie sterren zelfstandig worden toegepast. Ze kunnen het binnendringen van inbrekers minstens 5 minuten vertragen.

© Vrolijk Kozijnen. All Rights Reserved.

KVK 27178695

OVER VROLIJKKOZIJNEN

Importeur van Kömmerling  

K-vision Kunststof kozijnen

Voor aannemer en particulier 

Vrijblijvend advies en/of prijsopgave 


OPENINGSTIJDEN


Ma  - Vrij : 08:00 - 17:00

Zaterdag : 09:00 - 12:00

Zondag.  : Gesloten

Download nu onze folder!